Bela glazura Ganache – Bela čokolada 260g
Bela glazura Ganache – Bela čokolada 260g
Blago na zalogi več kot 30 000 izdelkov
Brezplačna dostava za nakupe nad 79 EUR
Dostava v 1 dnevu po odpošiljanju
Vračilo v 30 dneh brezplačno
Bela glazura Ganache – Bela čokolada 260g
Ganache je francoska čokoladna glazura, , ki ima več prednosti pred klasično glazuro in postaja vse bolj priljubljena med slaščičarji. Glazura ganache se lahko uporablja kot nadev za kreme, glazura za cheesecake, torte, kolačke ali kot nadev za sladice.
Postopek
Vse, kar morate storiti, je, da pripravljeno belo glazuro ganache segrevate v mikrovalovni pečici 1 minuto ali pa jo klasično segrejte v vodni kopeli. V hladilniku se ganache strdi. 1 zavoj zadostuje za prekrivanje torte premera 25 cm ali za dvojni nadev torte premera 20 cm ali za dekoracijo 20 - 25 kolačkov.
- Če ga želite uporabiti za nadev za torto – vse kar morate storiti je, da maso dobro stepete v zračno, rahlo kremasto konsistenco, napolnite vrečko in nanesete.
- Če želite ganache uporabiti za prekrivanje torte, maso segrevajte v mikrovalovni pečici približno 1 minuto na 340W ali v loncu v vodni kopeli – maso le zmešajte do kremaste konsistence in napolnite vrečko za krašenje. Izberite primeren nastavek in krasite.
- Za pripravo trdne maslene kreme v skledi zmešamo to zmes in 150 g masla. Vse skupaj mešajte pri visoki hitrosti približno 5 minut.
Sestava
rastlinska maščoba (palmovo, karitejevo maslo), sladkor, posneto mleko v prahu, smetana v prahu, emulgator: E322 (soja), aroma:
Additional parameters
Category: | Maščobni prelivi |
---|---|
Barva: | Bela |
Peka: | Sestavine |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!