Blago na zalogi več kot 30 000 izdelkov
Brezplačna dostava za nakupe nad 79 EUR
Dostava v 1 dnevu po odpošiljanju
Vračilo v 30 dneh brezplačno
Marcipan Mandljeva pasta je namenjena oblaganju, modeliranju ali dekoriranju figuric, jedilnih okraskov ali hladno izrezovanje oblik. Marcipan vsebuje mandlje v razmerju 46 %. Marcipanovo maso lahko obarvamo z vsemi vrstami živilskih barv ali posvetlimo z belo. Izdelek ne vsebuje glutena.
Postopek
Za standardno okroglo torto s premerom 25 cm boste porabili približno 500 g marcipana. Pred nanosom priporočamo da ga dobro premešate in razvaljate z valjarjem na tanki plasti, npr. sladkorja v prahu.
Nasveti in namigi
Marcipan lahko naribate in nato z njim okusite testo
Sestava
mandlji (46%), sladkor, voda, vlažilec (E422), zgoščevalec (E415), konzervans (E202), aroma, citronska kislina (E330). Za alergene glejte sestavine v krepkem tisku.
Additional parameters
Category: | Marcipan |
---|---|
Peka: | Sestavine |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!