NAROČILA PREJETA DO 11. URE BODO DOSTAVLJENA V 1 DELOVNEM DNEVU. Informacije

Moder valjani fondant 250 g

 Moder valjani fondant 250 g

gluten-free-icon (1)images (1)

Availability Na zalogi (6 pcs)
Delivery to:
26/11/2024
Delivery offer
Code: 424146
6,40 € –39 % 3,90 €
Moder valjani fondant 250 g
57372 rolovany fondant modry 250 g
6,40 € –39 %

Blago na zalogi več kot 30 000 izdelkov

Brezplačna dostava za nakupe nad 79 EUR

Dostava v 1 dnevu po odpošiljanju

Vračilo v 30 dneh brezplačno

Zaradi svoje strukture je moder valjani fondant prožen, gladek, enostaven za uporabo in se po obdelavi popolnoma strdi. Primeren je za vsakega začetnika in profesionalnega slaščičarja. Iz fondanta lahko enostavno ustvarite različne  oblike ali dekoracije. Fondant je primeren za oblaganje slavnostnih ali poročnih tort, dodatno ga lahko prebarvamo z živilskimi barvili. Izdelek ne vsebuje glutena in je primeren za vegane in vegetarijance.

Postopek

Za standardno okroglo torto s premerom 25 cm boste porabili približno 500 g fondanta. Za izboljšanje elastičnosti priporočamo dodatek Tylo Powder in vodo. Optimalno razmerje je ena čajna žlička na 250 g fondanta. Pred nanosom priporočamo da ga dobro premešate in razvaljate z valjčkom na tanki plasti, npr. sladkorja v prahu.

Nasveti in namigi

  • pred uporabo pustite fondant na sobni temperaturi

Povprečne hranilne vrednosti na 100 g 

Energetska vrednost   1619 kJ
Energetska vrednost   387 kcal
Maščobe 2,9 g
- od tega nasičene maščobne kisline    0,8 g
Ogljikovi hidrati  90,0 g
- od tega sladkorji 81,0 g
Beljakovine 0,0 g
Sol 0,0 g

 

Sestava

Koruzni škrob, arome, sadni in zelenjavni koncentrat, glukoza, palmovo olje, sladkor, škrob tapioka
Barvilo: E120 Regulator kislosti: E330 Zgoščevalec: E413 sredstvo za ohranjanje vlage: E422 konzervans: E202

Alergeni

Lahko vsebuje sledi: mandljev.

Additional parameters

Category: Premazni materiali (fondant)
Barva: Modra
Peka: Sestavine

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: