NAROČILA PREJETA DO 11. URE BODO DOSTAVLJENA V 1 DELOVNEM DNEVU. Informacije
AKCIJA! SAMO ZDAJ 13% POPUST S KODO HLW13 NA VSE IZDELKE. Nakupovati

Modri marcipan Aqua Blue 250 g

Modri marcipan Aqua Blue 250 g
The item has been sold out…
Availability trenutno ni na voljo
Delivery offer
Code: F28130
4,39 € –33 % 2,90 €
Modri marcipan Aqua Blue 250 g
48188 marcipan modry aqua blue 250 g
4,39 € –33 %

Blago na zalogi več kot 30 000 izdelkov

Brezplačna dostava za nakupe nad 79 EUR

Dostava v 1 dnevu po odpošiljanju

Vračilo v 30 dneh brezplačno

Valjan fondant modre barve z okusom mandljev je prožen, gladek, enostaven za uporabo in se po končanem delu popolnoma strdi. Primeren je tako za začetnike, kot tudi za profesionalne slaščičarje. Iz fondanta lahko enostavno ustvarite različne oblike ali okraske . Modro barvan fondant je odličen za dekoriranje tort z vodno ali morsko tematiko. Posvetlimo ga lahko z belo jedilno barvo ali pa prebarvamo z ostalimi živilskimi barvami. Izdelek ne vsebuje glutena.

Postopek

Za torto premera 20 cm, uporabite približno 500 g fondanta. Za izboljšanje elastičnosti priporočamo dodajanje Tylo Powder praha ali vode. Idealno razmerje je ena čajna žlička na 250 g fondanta. Pred nanosom priporočamo, da fondant dobro premešate in ga povaljate na tanki plasti sladkorja v prahu.

Nasvet

Fondant pred uporabo hranite na sobni temperaturi.

Povprečne hranilne vrednosti v 100 g

Energijska vrednost 1736 kJ
Energijska vrednost 415 kcal
Maščobe 10,6 g
- od tega nasičene maščobne kisline 1,1 g
Ogljikovi hidrati 75,7 g
- od tega sladkorji 73,1 g
Beljakovine 3,5 g
Sol 0,1 g

 

Sestavine

Sladkor, mandlji 20%, sladkorni sirup, stabilizator: E420, gostilo: E466, E330, naravna aroma mandljev, barvilo: E133.

Alergeni

Vsebuje jajca, sojo, mleko, oreščke.

Additional parameters

Category: Marcipan
Barva: Modra
Neto teža: 250 g
Okus (aroma): Mandelj
Peka: Sestavine
Teža z embalažo (bruto): 250 g
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: