NAROČILA PREJETA DO 11. URE BODO DOSTAVLJENA V 1 DELOVNEM DNEVU. Informacije

Pastelno lila vijoličen zvit fondant (barvni fondant) 250 g

Code: F20125
Brand: Funcakes
3,39 € –14 %
48932 pastelovo fialovy rolovany fondan pastel lilac farebny fondan 250 g
3,39 € –14 % 2,90 €
trenutno ni na voljo
The item has been sold out…
Pastelno lila vijoličen zvit fondant (barvni fondant) 250 g

Detailed information

Product detailed description

Struktura pastelno vijoličnega fondanta z okusom vanilije je prožna, gladka, enostavna za uporabo in se po obdelavi popolnoma strdi. Primerna je tako za začetnike kot za profesionalne slaščičarje. Iz tega fondanta lahko preprosto ustvarite različne oblike ali okraske . Idealen je za oblaganje spomladanskih, velikonočnih, dekliških ali romantičnih tort. Izdelek ne vsebuje glutena.

Uporaba

Za navadno okroglo torto s premerom 25 cm porabite približno 500 g fondanta. Za izboljšanje elastičnosti priporočamo, da dodate Tylo Powder in vodo. Optimalno razmerje je ena čajna žlička na 250 g fondanta. Pred nanosom priporočamo, da dobro premešamo in povaljamo na tanko plast sladkorja v prahu.

Nasveti in namigi

Fondant pred uporabo hranite na sobni temperaturi.

Povprečne hranilne vrednosti v 100 g

Energijska vrednost 1659 kJ
Energijska vrednost 392 kcal
Maščobe 5,4 g
- od tega nasičene maščobne kisline 4,0 g
Ogljikovi hidrati 86,4 g
- od tega sladkorji 83,9 g
Beljakovine 0,0 g
Sol 0,1 g

 

Sestavine

Sladkor (79%), rastlinska maščoba (palmovo jedro, palma), glukozni sirup, voda, vlažilec: E422, emulgator: E471, gostilo: E415, E466, naravne aromatične sestavine, konzervans: E200, kislina: E330, barvilo: E133, E124.
E124: lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost otrok.

Alergeni

Lahko vsebuje sledi oreščkov.

Additional parameters

Category: Barvni premazni material (fondant)
Barva: Vijolična
Neto teža: 250 g
Okus (aroma): Vanilija
Peka: Sestavine
Teža z embalažo (bruto): 250 g
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: