NAROČILA PREJETA DO 11. URE BODO DOSTAVLJENA V 1 DELOVNEM DNEVU. Informacije

Soft Pink marcipan 250 g

Soft Pink marcipan 250 g
The item has been sold out…
Availability trenutno ni na voljo
Delivery offer
Code: F28110
4,39 €
Soft Pink marcipan 250 g

Blago na zalogi več kot 30 000 izdelkov

Brezplačna dostava za nakupe nad 79 EUR

Dostava v 1 dnevu po odpošiljanju

Vračilo v 30 dneh brezplačno

Struktura roza valjanega fondanta z okusom mandljev je prožna, gladka, enostavna za uporabo in se po obdelavi popolnoma strdi. Primerna je tako za začetnike kot za profesionalne slaščičarje. Iz fondanta lahko preprosto ustvarite različne oblike ali okraske. Ta roza obarvan fondant izstopa v kombinaciji z rdečim, sivim ali belim premazom, primeren je za ustvarjanje valentinovih tort ali za dekoracijo kolačkov. Ta izdelek ne vsebuje glutena.

Uporaba

Za navadno okroglo torto s premerom 20 cm porabite približno 500 g fondanta. Za izboljšanje elastičnosti priporočamo dodajanje Tylo Powder ali vode. Optimalno razmerje je ena čajna žlička na 250 g fondanta. Pred nanosom priporočamo, da dobro premešamo in povaljamo na tanko plast sladkorja v prahu.

Nasveti in namigi

Fondant pred uporabo hranite na sobni temperaturi.

Povprečne hranilne vrednosti v 100 g

Energijska vrednost 1736 kJ
Energijska vrednost 415 kcal
Maščobe 10,6 g
- od tega nasičene maščobne kisline 1,1 g
Ogljikovi hidrati 75,7 g
- od tega sladkorji 73,1 g
Beljakovine 3,5 g
Sol 0,1 g

 

Sestavine

Sladkor, mandlji (20%), stabilizator (E420ii), invertni sladkor, gostilo E466 (ksantan, karboksimetil celuloza), invertaza, citronska kislina E330, naravna aroma iz mandljev, barvilo E122 - rdeče barvilo azorubin. E129 lahko negativno vpliva na aktivnost in pozornost otrok.

Alergeni

Lahko vsebuje sledi soje, mleka, jajc.

Additional parameters

Category: Marcipan
Barva: Roza
Neto teža: 250 g
Okus (aroma): Mandelj
Peka: Sestavine
Teža z embalažo (bruto): 250 g
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: