NAROČILA PREJETA DO 11. URE BODO DOSTAVLJENA V 1 DELOVNEM DNEVU. Informacije

Sweet Pink rolled fondant (barvni fondant) 250g

Code: F20110
Brand: Funcakes
3,39 € –14 %
48077 ruzovy rolovany fondant sweet pink farebny fondan 250g
3,39 € –14 % 2,90 €
Na zalogi (14 pcs)
Delivery to:
18/09/2024
Sweet Pink rolled fondant (barvni fondant) 250g

Detailed information

Product detailed description

Struktura sladkega roza valjanega fondanta je prožna, gladka in enostavna za uporabo, po obdelavi pa se popolnoma strdi. Primerna je tako za začetnike kot za profesionalne slaščičarje. Iz fondanta lahko preprosto ustvarite različne oblike in okraske. Fondant Sweet Pink je idealen za ustvarjanje dekliških tort. Izdelek ne vsebuje glutena in je primeren za vegetarijance in vegane.

Uporaba

Za navadno okroglo torto s premerom 25 cm porabite približno 500 g fondanta. Za izboljšanje elastičnosti priporočamo dodajanje Tylo Powder in vode. Optimalno razmerje je ena čajna žlička na 250 g fondanta. Pred nanosom priporočamo, da dobro premešamo in povaljamo na tanko plast sladkorja v prahu.

Nasveti in nasveti:

Fondant pred uporabo hranite na sobni temperaturi.

Povprečna hranilna vrednost v 100 g

Energijska vrednost 1685 kJ
Energijska vrednost 403 kcal
Maščobe 6,7 g
- od tega nasičene maščobne kisline 4,6 g
Ogljikovi hidrati 85,2 g
- od tega sladkorji 82,8 g
Beljakovine 0,0 g
Sol 0,1 g

 

Teža: 250 gramov

Sestavine

Sladkor, glukozni sirup, naravno rdeče košenil barvilo E120, rastlinska olja (palmovo olje, olje jedrc), vlažilec (E422), zgoščevalci E415 in E466 (ksantan, karboksimetil celuloza), emulgator E471, naravna aroma, konzervans (E200, sorbinska kislina) , citronska kislina E330.

Alergeni

Lahko vsebuje sledi mandljev ali orehov.
Shranjujte v hladnem in temnem prostoru.

Additional parameters

Category: Barvni premazni material (fondant)
Barva: Roza
Država porekla: Nizozemska
Neto teža: 250 g
Okus (aroma): Vanilija
Peka: Sestavine
Teža z embalažo (bruto): 250 g

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: