Temna glazura Ganache - Temna čokolada 260 g
Blago na zalogi več kot 30 000 izdelkov
Brezplačna dostava za nakupe nad 79 EUR
Dostava v 1 dnevu po odpošiljanju
Vračilo v 30 dneh brezplačno
Ganache je francoska čokoladna glazura, ki ima številne prednosti pred navadnimi glazurami in je med slaščičarji vse bolj priljubljena. Ganache premaz lahko uporabite kot nadev za kreme, premaz za cheesecake, torte, kolačke ali kot nadev za sladice.
Uporaba
Dovolj je, da pripravljeno belo ganache glazuro segrevate v mikrovalovni pečici eno minuto ali klasično segrevate v vodni kopeli. Ganache se bo strdil v hladilniku. En paket zadostuje za obliv torte premera 25 cm ali dvojni nadev torte premera 20 cm ali za dekoracijo 20-25 kolačkov.
1. Če želite uporabiti za nadev torte - zmes le dobro stepite v zračno rahlo kremasto konsistenco, napolnite vrečko in nadevajte.
2. Če želite torto obliti z ganachejem, mešanico segrevajte v mikrovalovni pečici približno eno minuto pri 340 W ali v loncu vodi - samo dobro zmešajte mešanico do kremaste konsistence in napolnite vrečko za dekoriranje. Izberite primerno konico in okrasite.
3. Če želite narediti gosto masleno kremo, v skledi zmešajte to zmes in 150 g masla. Vse skupaj mešamo na visoki hitrosti približno 5 minut.
Sestava
rastlinska maščoba (palma, karitejevo maslo), sladkor, posneto mleko v prahu , smetana v prahu, emulgator: E322 ( soja ), aroma.
Additional parameters
Category: | Maščobni prelivi |
---|---|
Peka: | Sestavine |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!