NAROČILA PREJETA DO 11. URE BODO DOSTAVLJENA V 1 DELOVNEM DNEVU. Informacije

Zlato rumeni marcipan 250 g

Zlato rumeni marcipan 250 g
Availability Na zalogi (49 pcs)
Delivery to:
02/12/2024
Delivery offer
Code: F28145
4,39 € –33 % 2,90 €
Zlato rumeni marcipan 250 g
48191 marcipan zlty golden yellow 250 g
4,39 € –33 %

Blago na zalogi več kot 30 000 izdelkov

Brezplačna dostava za nakupe nad 79 EUR

Dostava v 1 dnevu po odpošiljanju

Vračilo v 30 dneh brezplačno

Struktura rumenega valjanega fondanta z okusom mandljev je prožna, gladka, enostavna za uporabo in se po obdelavi popolnoma strdi. Primerna je tako za začetnike kot za profesionalne slaščičarje. Iz tega fondanta lahko preprosto ustvarite različne oblike ali okraske. Zlatorumeni fondant je še posebej primeren za torte z velikonočno in pomladno tematiko ali modeliranje rož in nekaterih vrst sadja.

Uporaba

Za navadno okroglo torto s premerom 20 cm porabite približno 500 g fondanta. Za izboljšanje elastičnosti priporočamo dodajanje Tylo Powder ali vode. Optimalno razmerje je ena čajna žlička na 250 g fondanta. Pred nanosom priporočamo, da dobro premešamo in povaljamo na tanko plast sladkorja v prahu.

Nasveti in nasveti

  • fondant pred uporabo hranite na sobni temperaturi

Povprečne hranilne vrednosti v 100 g

Energijska vrednost 1736 kJ
Energijska vrednost 415 kcal
Maščobe 10,6 g
- od tega nasičene maščobne kisline 1,1 g
Ogljikovi hidrati 75,7 g
- od tega sladkorji 73,1 g
Beljakovine 3,5 g
Sol 0,0 g

 

Sestavine

Sladkor , mandlji ( 20 % ) , stabilizator ( E420ii ) , invertni sladkor , gostilo E466 ( ksantan , karboksimetil celuloza ) , invertaza , citronska kislina E330, rdeče barvilo E129, naravna aroma iz mandljev. E129 lahko negativno vpliva na aktivnost in pozornost otrok.

Alergeni

Ta izdelek lahko vsebuje sledi mleka, soje in jajc.

Shranjujte v hladnem in temnem prostoru.

Additional parameters

Category: Barvni marcipan
Barva: Rumena
Neto teža: 250 g
Okus (aroma): Mandelj
Peka: Sestavine
Teža z embalažo (bruto): 250 g

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: